Preskoči na vsebino

O nas

Podjetje SanaAmicus je uveljavljeno podjetje na trgu že od leta 2011. Naša predanost poštenosti in korektnosti do naših kupcev je temelj našega poslovanja. Ponosni smo na veliko število zadovoljenih uporabnikov, ki nam zaupajo in se redno vračajo k nam.

Ustanovitelja in lastnika podjetja sta direktor Andrej Kokol in prokurist Rade Lečić. Ime podjetja je bilo izbrano z vizijo podjetja ter sestavljeno iz latinskih besed Sana, kar pomeni zdravo, ter drugi del besede Amicus, kar pomeni prijatelj.

V našem podjetju ni prostora za naključja. Vsakemu izzivu se posvetimo in pomagamo našim strankam rešiti različne težave, s katerimi se soočajo. Verjamemo v celostni pristop k zdravju in dobro počutje ter se osredotočamo na vaše individualne potrebe.

Skrb za zdravje in dobro počutje naših strank je naša prioriteta. Zato ponujamo izključno naravne proizvode, ki blagodejno vplivajo na naše telo. Vsak naš izdelek je skrbno izbran in preizkušen, da zagotovi najvišjo kakovost in učinkovitost.

Naš cilj je izboljšati kvaliteto življenja vsakega posameznika, ki nam zaupa. Ne zavajamo in smo vedno korektni in pošteni v vseh aspektih našega poslovanja. Če naš izdelek ne doseže pričakovanih rezultatov, smo pripravljeni vrniti kupnino, saj želimo zagotoviti popolno zadovoljstvo naših strank.

Vabimo vas, da preizkusite naše izdelke in dovolite, da izboljšamo kvaliteto vašega življenja. Verjamemo v moč narave in se zavezujemo k vašemu zdravju in dobremu počutju.

Hvala, ker ste izbrali SanaAmicus.

Naša naravna kozmetika za naše prijatelje

V podjetju smo vsi zaposleni strastni ljubitelji narave in njenih blagodejnih lastnosti. Zato smo se odločili, da bomo ustvarjali naravno kozmetiko in tudi druge izdelke, ki so povsem naravni, brez škodljivih kemičnih dodatkov in stranskih učinkov.

Ponosno izpostavljamo, da naša kozmetika izhaja iz najboljših naravnih virov. Uporabljamo le izbrane sestavine, ki so pridobljene na trajnosten način. S tem zagotavljamo, da naši izdelki ne škodijo okolju in so hkrati nežni do kože.

V imenu podjetja smo se odločili dodati poseben slogan: “prijatelj na poti do uspeha“. Ta slogan jasno poudarja našo usmerjenost in način delovanja. Smo več kot le ponudnik izdelkov – želimo biti zvesti spremljevalci naših strank na njihovi poti do lepote in uspeha. Z nami se stranke počutijo podprte in razumevajo, da smo tukaj, da jim pomagamo doseči njihove cilje.

Verjamemo, da je narava naš največji vir navdiha. V vsakem izdelku združujemo moč naravnih sestavin, ki so bogate z vitamini, minerali in antioksidanti, ki negujejo in pomlajujejo kožo. Naši izdelki so oblikovani tako, da nudijo najboljše rezultate brez škodljivih vplivov.

Verjamemo, da bo naša naravna kozmetika in ostali naravni izdelki prinesli zadovoljstvo in dobro počutje našim strankam. Skupaj gradimo pot do uspeha, kjer je narava naš najboljši prijatelj.

 

Želite izvedeti več?
POGOSTA VPRAŠANJA

Podjetje SanaAmicus d.o.o. izpolnjuje kriterije zlate bonitetne odličnosti za leta 2020, 2021 in 2022 in spada med najbolj zanesljive slovenske poslovne subjekte, ki so upravičeni do uporabe statusa Platinasta odličnost kot simbola ocene bonitetne odličnosti.

O nas

0
    Moja košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino