Preskoči na vsebino

Garancija na zadovoljstvo

Kupec ima dodatno možnost podaljšane garancije (garancija na zadovoljstvo) pri nakupu naravne kreme IgnisCalda pod naslednjimi pogoji:
  1. Garancija velja samo pri naročilu pet (5) krem v skupni količini 250 ml. 
  2. Če naročnik po prvem tednu ni zaznal sprememb in izboljšav z uporabo kreme, nas lahko pokliče ali obvesti o tem na brezplačno telefonsko številko 080 17 33. Podjetje SanaAmicus d.o.o., pa bo poizkušalo z svojim znanjem in izkušnjami usmerjati naročnika (kupca) pri pravilni uporabi. 
  3. Za uveljavljanje garancije je potrebno opraviti vsaj dva telefonska klica, prvega po prvem tednu uporabe kreme, drugega pa po dogovoru. 
  4. Kremo je potrebno porabiti v celoti in če kljub temu ni prišlo do sprememb ali izboljšav, nas naročnik (kupec) ob tem obvesti, ter nam sporoči št. TRR., da mu vrnemo celotno kupnino za kremo IgnisCalda
  5. Dokazov o resničnosti nedelovanja izdelka podjetje SanaAmicus ne preverja, niti ne zahteva vračila prazne embalaže. Dovolj je le telefonski klic, kupnina se lahko vrne le na kupčev TRR.
  6. Strošek poštnine je pri garanciji izvzet in se ne vrača.

Z nakupom paketa 3+2 za prvi nakup (5 x 50 ml) se kupec strinja z zgoraj navedenimi pogoji.

Garancija zadovoljstva kupcev

Vsem kupcem se zagotavlja garancija na zadovoljstvo za uspešnost izdelka. V primeru, da ste izdelek uporabljali v skladu z navodili in priporočili, pa kljub temu niste zadovoljni z rezultatom, vam vrnemo celotno vrednost kupnine.

Izdelki na katere lahko uveljavljate garancijo na zadovoljstvo:

0
    Moja košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino